Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de l’Ametlla de Mar han confiscat 380 quilos de llentiscle, que havien estat recol·lectats per un grup de persones veïnes de Reus en diferents paratges naturals de el terme municipal del Perelló.

Durant la tarda d’aquest dijous, quan els agents es trobaven fent un control a la N-340, al terme municipal de l’Ametlla de Mar, van observar com un vehicle de càrrega circulava fent moviments estranys, per la qual cosa van ordenar el conductor que s’aturés. Després d’una inspecció visual, els agents van comprovar que hi anaven sis passatgers i a la part posterior del vehicle es trobava repleta de fardells de llentiscle.

Els ocupants no tenien cap tipus d’autorització mediambiental per a l’activitat que havien dut a terme i algun d’ells tampoc tenien permís de residència a l’Estat espanyol..

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.