La col·lecció de Mels Ecològiques de Muria BIO, pertanyents al Canal Horeca, ha participat a l’edició 2020 de Biofach, celebrada del 12 al 15 d’aquest mes de febrer a Nuremberg (Alemania), de la mà de PRODECA, l’empresa pública promotora d’aliments catalans adscrita a la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

L’estand de Muria BIO ha comptat amb nombrosos visitants, molts distribuïdors interessats en els seus productes ecològics i molts professionals que ja coneixien els seus productes d’edicions anteriors o que ja distribueixen aquesta gamma de mels ecològiques en els seus respectius països, però que desitjaven conèixer noves referències per ampliar les seves vendes.

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “Estem molt satisfets de la nostra participació en aquesta nova edició de Biofach i estem segurs que tots els contactes realitzats durant aquests dies de fira ens obriran les portes de nous mercats, entre ells l’alemany”.

L’edició Biofach 2020, la fira comercial líder mundial en aliments orgànics, ha batut rècords de participació, d’espai d’exhibició i de visitants internacionals. Un total de 3.792 expositors de 110 països han mostrat els seus productes a 47.000 visitants professionals de 136 països, en una àrea de més de 57.000 m².

Els responsables de l’organització es mostren molt satisfets ja que les xifres s’han mantingut respecte a l’edició de l’any passat, malgrat la vacil·lació causada pel coronavirus. L’enfocament principal d’aquesta edició ha estat la creació de xarxes, el comerç i la interacció sobre temes d’interès per al sector. L’ambient general ha estat molt positiu i el punt culminant a nivell emocional va ser un interessant discurs d’apertura per part de la Dra. londinenca Jane Goodall.

La col·lecció de Mel Ecològica Muria BIO, consta de pol·len natural i 11 varietats de mel: Alta Muntanya, Castanyer, Bosc, Mil flors, Eucaliptus, Bruc, Farigola, Cantueso, Taronger, Acàcia i Romaní. La gamma es complementa amb una col·lecció de Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.