La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, han signat aquest dimarts un conveni per a la posada en marxa del nou servei d’atenció a l’empresa de la Cambra. Amb la formalització de l’acord, l’ens cameral disposarà d’un espai a la seu del Consell Comarcal, on una tècnica atendrà un cop per setmana els empresaris. “El Consell ja treballa amb les empreses a través de convenis amb la Generalitat, la Diputació i la Federació de Cooperatives. Però es tracta de sumar encara més esforços, d’apropar la Cambra de Comerç al territori i de millorar el servei”, ha explicat Gemma Carim.

“Amb aquest nou conveni, les empreses de la comarca podran tramitar documents oficials que fins ara només podien a sol·licitar a Reus, com el certificat d’origen. Però a més, treballarem en programes de desenvolupament i internacionalització que definirem segons les necessitats concretes del territori i treballarem per promoure la digitalització de les empreses”, ha comentat el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. Així, la tècnica de la Cambra oferirà atenció personalitzada a la seu del Consell, però també visitarà les empreses i buscarà sinergies amb altres institucions públiques i privades. Aviat es definiran dies d’atenció i horaris i el servei es posarà en marxa de manera imminent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.