Àlex Puey (SIP Sport) ha començat amb bon peu la seua participació en la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil, aconseguint imposar-se en la categoria de 125cc en dos temps, de la prova inaugural disputada a la població de Conca de La Pesquera. El pilot gandesà va ser el millor en totes les passades per les dues especials deixant a Aleix Saumell (MC Alcanar) i Alfredo Pellicer (MC Benicarló) com a segon i tercer respectivament, tant de la classificació Scratch com de 125cc. Saumell i Pellicer van lliurar una bonica batalla que es va decantar a favor del pilot d’Alcanar.

La competició consta de quatre proves, i després de la cita de la Pesquera, li seguiran Tineo (Astúries) el 5 d’abril, la Cerdanya (Girona) el 23 i 24 de maig i Sant Mateu (Castelló) el 8 de novembre.

La Reial Federació Motociclista Espanyola al costat de seleccionador nacional i responsable dels recorreguts de l’estatal d’Enduro, Ivan Cervantes, i el seu homòleg al TT Clàssic i Enduro Infantil, Alejandro Andreu, han decidit premiar els pilots que millor classifiquen a final de temporada.

Un cop finalitze la Copa, els tres primers classificats de 65cc, 85 cc i 125 cc i dos pilots més de cada categoria en funció del seu comportament i evolució al llarg de l’any, podran entrenar, aprendre, conviure, amb Iván Cervantes i Alejandro Andreu en un Stage dedicat i organitzat especialment per a ells, on entrenaran tant físic com amb moto, amb especials cronometrades i tècnica de l’Enduro.

Redacció: E.A.