Auto Comercial Roig, una empresa familiar fundada el 1980 amb l’obertura de la seva primera botiga dedicant-se a la compravenda de vehicles multi marca. El 1983 comença la col·laboració amb la marca OPEL. Ara Aposten amb la primera marca homologada a Europa de vehicles procedent d’ Àsia, DFSK.

A DFSK som amics de la natura, amb solucions que respecten el medi ambient, vehicles elèctrics o bifuel per accedir a qualsevol part de la ciutat sense restriccions i amb distintiu ecològic. Amb el SUV580, un tot camí de 7 places, elegant e innovador per gaudi de la família. L’equipament de seguretat que t’ofereix una conducció i viatge de gran qualitat.

La intel·ligència d’un gegant asiàtic que produeix l’equipament de marques com: Peugeot, Citroën, Nissan, Kia, Honda…

Auto Comercial Roig comença aquest 2020 amb aquesta gran aposta per la innovació i els distintius ecològics.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.