Amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts a la província, s’ha detingut a dues persones com a suposats autors de diversos delictes de robatori a l’interior d’habitatges i establiments en la localitat de Benicarló.

Després del considerable augment dels delictes contra el patrimoni comesos en locals i habitatges del centre de la localitat, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per a la identificació i detenció dels possibles autors dels il·lícits.

Durant la investigació es va localitzar i va detindre a un home de 23 anys mentre portava la caixa registradora d’un robatori perpetrat en una cafeteria de la localitat durant en la matinada del 03 de febrer del present, comprovant després de nombroses gestions realitzades, que el mateix va ser el suposat autor d’un robatori amb violència comés al gener, quan va arrabassar la bossa a la seua víctima havent de ser atesa pel serveis mèdics.

Aquest fet va motivar que s’efectuaren diverses perquisicions policials, el resultat de les quals va llançar que en les proximitats del lloc, es van localitzar nombrosos objectes personals que s’ocultaven en immobles abandonats, fruit dels robatoris comesos en interior dels habitatges, així mateix van ser reconeguts i retornats posteriorment als seus legítims propietaris. Durant l’operatiu policial es va tindre coneixement que a més s’havia produït un intent de robatori en una cafeteria, sent frustrat per la presència d’un veí de la zona.

Aqueixa mateixa vesprada, el suposat autor, un home de 48 anys, es va dirigir al mateix local amenaçant al seu propietari amb un ganivet, moment en el qual va ser sorprés i detingut pels efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló. Es continuen realitzant gestions per a la identificació de la titularitat de la resta d’objectes localitzats.

La Guàrdia Civil, en el marc de la investigació, no descarta noves detencions. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló, amb el suport de Policia Local.

Els detinguts juntament amb les diligències han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 4 de Vinaròs, qui ha decretat presó provisional per a un dels suposats autors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.