La Federació Catalana de Futbol ha engegat el procés de repartiment dels ajuts econòmics de la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP, d’impuls i promoció del futbol i el futbol sala amateur català.

Al llarg d’aquesta setmana, tots els clubs amb dret a percebre la subvenció coneixeran la quantitat assignada, a més de rebre el formulari per poder tramitar el cobrament del 50% de l’aportació econòmica, que s’ingressarà al compte federatiu de l’entitat. Al seu torn, tal com està previst, el pagament del 50% restant de les bonificacions es farà a final de temporada.

L’FCF, amb els clubs i federats de Catalunya Amb la campanya TOTS SOM UN EQUIP, en marxa des d’aquesta temporada 2019/2020, l’FCF referma el seu compromís amb els clubs i federats del futbol i el futbol sala amateur català. Amb una inversió prevista de més d’1,15 milions d’euros en aquest curs, el projecte tindrà continuïtat en el temps, i va dirigit a un total de 1.196 equips i més de 25.000 jugadors de les categories de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol, i de la Divisió d’Honor Catalana, i Primera, Segona i Tercera Catalana de l’LCFS en futbol sala.

La iniciativa porta associats una sèrie d’ajuts econòmics, que es concreten en una bonificació de la quota d’inscripció de l’equip; la rebaixa del cost del rebut arbitral; el descompte de 25 euros en la quota de la Mutualitat per a tots els futbolistes amb llicència federativa en aquestes categories; a més del lliurament de material esportiu als clubs. Alhora, en el cas del futbol, la subvenció es completa amb una aportació per compensar una part de la despesa en desplaçaments, i el PremiJOC NET, amb una dotació econòmica de 1.000 euros per a l’equip amb menys sancions de cada grup, i de 500 euros per al segon.

Entre els eixos principals de TOTS SOM UN EQUIP es troben facilitar el pas de juvenil a amateur, la reducció del nombre de targetes per partit —sota el paraigües de les campanyes JOC NET i RESPECTE—, així com també el foment de la gestió responsable dels clubs i la millora del grau de compliment normatiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.