Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa han detingut un home de 49 anys, de nacionalitat lituana i sense domicili conegut, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i atemptat a l’agent de l’autoritat. Els fets van ocórrer sobre les 19 hores del  25 de gener quan un agent dels Mossos d’Esquadra, que es trobava fora de servei, va observar com un home sortia corrents de l’interior d’un supermercat, ubicat al carrer Barranc de la Llet, al barri de Sant Llàtzer de Tortosa, i darrera d’ell perseguint-lo anava una empleada de l’establiment la qual li requeria que s’aturés.

Un metres més endavant, la treballadora va poder atrapar l’home i aquest va respondre violentament llençant-la contra una tanca metàl·lica i, seguidament, va continuar la fugida en direcció al lloc on es trobava l’agent. En veure aquests fets, el policia va interceptar l’agressor i es va identificar com a membre dels Mossos d’Esquadra mitjançant la seva credencial professional, al mateix temps que li requeria que s’aturés.

L’home va reaccionar violentament tirant-se a sobre de l’agent mentre li donava cops de puny i puntades de peu, tot i que finalment el policia va poder immobilitzar-lo al terra i demanar suport policial. Un cop es van personar en el lloc els reforços policials la treballadora els va explicar que moments abans havia observat com l’home havia sostret de l’interior del supermercat diversos productes de menjar i cosmètica.

En l’escorcoll del presumpte autor dels fets els policies van localitzar a l’interior de la seva jaqueta els productes sostrets referits per la treballadora, per la qual cosa l’home va quedar arrestat. El detingut, que ja tenia antecedents per fets similars, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Tortosa el passat 26 de gener i es va decretar el seu ingrés a presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.