En el marc de la Firabril del Perelló (la fira de la mel i l’oli) el divendres 3 d’abril, arriba la primera edició de l’Abella Rock. Es començarà ja el divendres per la nit amb un concert i molta música fins que s’acabin les piles amb l’actuació del grup Oques Grasses.

El grup osonenc que està amb activitat musical imparable, iniciat ja des de l’any 2010, farà el seu debut a les terres ebrenques aquest 2020 amb els 7 membres preparats per a connectar amb el públic assistent que l’esperarà al Perelló.

La segona part de la nit anirà a càrrec del grup la Fúmiga, grup de música valencià (Alzira) que des de l’any 2012 barreja música de banda amb instruments de vent i percussió i també combina estil de grups balcànics o les brass bands de Centre Europa. Aquest grup està presentat com a revelació, ja que durant l’any 2020 serà un dels grups punters dins de l’escena musical mediterrània. Per acabar de rematar la nit amb els que encara els aguanti el cos, hi ha l’actuació del conegut DJOGT. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme del Perelló (anticipada 12 €).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.