Quants cops al dia, a la setmana o al mes pensem que de pressa què córrer el temps? O quants cops a l’hora de dormir repassant el dia fem una llista de temes pendents per l’endemà? El dia a dia, la rutina ens porta a un descontrol de modus vivendi que sembla impossible de controlar, no som amos del nostre temps! I això no potser!

Cal que tinguem present cada dia a l’aixecar-nos que tenim per endavant un mínim de 16 hores aprofitables al 100% que no només han d’ésser ocupats per la jornada laboral… també hi ha d’haver temps per viure. 

Imagineus que avui us aixequeu i resulta que és el darrer dia de la vostra vida, quantes coses pendents us quedarien per fer? Podríeu descansar en pau? I no em refereixo a viatge pel món, sinó a fer aquella trucada pendent amb una amistat que fa temps enyorem, o quedar a fer el cafè amb algun conegut, o fer petar la xerrada en un ambient distès amb la colla, o compartir una menjada amb la família, o escapar-nos amb la nostra parella, o passar una tarde arreu amb els nostres fills….

Deia el filòsof Sèneca a la seva obra “De la brevedad de la vida”: no és que tinguem poc temps, sinó que em perdem molt! Per tant cal que comencem a controlar aquestes fugues de temps i aprofitem per gaudir de la vida, així cada nit quan anirem a dormir podrem estar tranquils per si no despertem!

Presentadora de TV.