Inesperada però a la vegada importantíssima victòria de prestigi del Club Volei Roquetes (3-1) davant el líder incontestable de la classificació, el Sant Roque Batàn canari, que és el màxim favorit per optar a l’ascens i no havia cedit ni una sola derrota en tot el que portem de lliga.

Semblaven encaminar-se les coses en un primer set on els de les Illes Canàries s’imposaven amb contundència, en un primer set on els roquetencs sortien intimidats per la entitat del rival i es resolia amb un 12 a 25 desfavorable als interessos dels del Baix Ebre. A la segona mànega els roquetencs es van desinhibir i van sortir més concentrats intentant donar rèplica. Les col·locacions i el joc ofensiu dels locals es va deixar notar i podien empatar el partit a un set amb el 25 a 20 que els donava moral de cara a la resta del partit.

La sorpresa saltava al tercer set, quan un duel del tot parell i disputat va tornar a caure de part dels jugadors de Llorenç Vericat per un ajustat 25 a 22. Li havien donat la volta al partit. Però sense confiances tenien que encarar el quart set on de nou el joc tenia alternances al marcador fins arribar a un tram final frenètic on de nou els mínims detalls li van sortir favorables al conjunt roquetenc que tornava a resoldre pel mateix marcador de 25 a 22 i li servia per aconseguir un balsàmica victòria que li permet escalar fins al vuitè lloc de la classificació i trencava l’hegemonia dels canaris que comptaven amb la baixa del seu punta però no esperaven, sobretot després del primer set, encaixar una dolorosa derrota al pavelló municipal de Roquetes.

Ara compten amb tres punts respecte a la zona de descens que marca l’Encamp d’Andorra que ahir va caure derrotat per un contundent 3-0 a la pista del Balàfia. Els roquetencs resten emparellats amb 13 punts amb el Barberà (que va sumar un triomf ajustat per 2 a 3 a la pista del Volei Manresa) i supera al conjunt manresà a la classificació que queda amb 12 punts.

Després d’aquesta treballada victòria i reforçats anímicament per haver-la assolit davant el líder fins al moment invicte de la categoria, la setmana vinent es desplaçaran a la pista del quart classificat, el Sant Martí, dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre.