L’EMD de Campredó ha reclamat ser inclòs “de forma efectiva” en un pla de risc químic arran de l’accident registrat al polígon petroquímic de Tarragona. A través d’una piulada al seu compte de Twitter, aquesta població del municipi de Tortosa situada al costat del polígon industrial del Baix Ebre demana “que es revisin tots els protocols d’actuació en cas d’accident i que es completi el pla d’emergències del municipi”. Es tracta “d’unes reivindicacions que s’han fet diverses vegades des d’alcaldia aquests darrers anys i que tornem a posar sobre la taula després d’aquest fatídic accident”, assenyala l’EMD.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.