La UE Rapitenca es va imposar per 3-2 al CE Perelló en un partit disputadissim al camp de la Devesa. Els locals es van avançar al marcador gràcies a un penal, molt discutit pels visitants, transformat per Valcarcel al minut 36 de la primera part. Ja a la segona, de la Torre posava el 2-0 a la sortida d’un córner al 62, però Gustavo Soriano retallava distàncies també des dels 11 metres només 4 minuts més tard. Ja en els últims 10 minuts, Ferran Roig tornava a posar distància al marcador en l’1-3 al 79. Això si, el Perelló no tirava la tovallova i Edgar Samper feia un golàs des de fora l’area dos minuts més tards per situar el 3-2 definitiu. Victòria molt important per al conjunt rapitenc per continuar lluitant pel liderat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.