El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa aquest dilluns un conjunt d’accions d’ocupació laboral programades per a l’any 2020 amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, que han permès contractar un total de 28 persones.

En concret, 18 veïns de la comarca són els beneficiaris del programa Treball i Formació. Els contractats realitzaran tasques de manteniment i desbrossament de camins, de millora d’espais públics i zones naturals als municipis de la comarca, i tasques de recuperació del patrimoni natural i ferroviari a Móra la Nova.

D’altra banda, el Consell Comarcal ha contractat 10 persones a través del Programa Enfeina’t. Els beneficiaris realitzaran tasques de millora de l’entorn dels principals elements turístics dels municipis de la comarca amb l’objectiu de recuperar el patrimoni natural, arquitectònic i cultural. La tasca efectiva a municipis començarà aquest dimarts 17 de desembre a Móra la Nova i Vinebre, per després continuar en els altres pobles. El proper mes de gener s’iniciaran les sessions d’acompanyament a la inserció, que s’aniran realitzant al llarg de tot el programa.

Durant dotze mesos els treballadors aniran passant per tots els pobles de la comarca, i a cada població aniran realitzant les tasques que ha previst cada Ajuntament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.