Un aparatós accident al centre de Tortosa s’ha saldat aquest dilluns amb tres persones ferides de diversa consideració. Sobre les tres de la tarda, aproximadament, s’ha produït una col·lisió entre dos vehicles a l’encreuament dels carrers Pare Cirera i Teodor González. A conseqüència de la forta topada un dels vehicles ha quedat en posició vertical.  Dues persones han resultat ferides lleus i una tercera ha estat traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta amb una possible fractura d’espatlla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.