L’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús ha estat una de les quinze entitats i esportistes del país en rebre un dels Premis Inclusius de l’Esport Català.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, acompanyada del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha presidit al Palau de Pedralbes de Barcelona l’acte de lliurament de la primera edició d’aquests premis, impulsats per Onat Foundation amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Els Premis Inclusius de l’Esport Català són uns guardons en forma de beques que volen fomentar i donar suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones, associacions i empreses compromeses amb aquest àmbit esportiu. Les beques van destinades a finançar material, esdeveniments, reptes, projectes i instal·lacions de caràcter esportiu.

En el seu parlament, la consellera Budó ha ressaltat el treball conjunt entre el sector públic i el privat que ha permès tirar endavant aquests premis. “La col·laboració entre entitats, empreses i administració no només és possible sinó que és del tot desitjable. És capaç de generar les sinèrgies imprescindibles per impulsar accions com aquests premis en forma de beques”. I en aquest context, ha afirmat: “La millora del col·lectiu amb capacitats diverses és un objectiu de la nostra societat i del sector esportiu”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.