La Rapitenca va salvar un punt amb un gol de Ferran avançada la represa. Becerra va avançar la Rapitenca en una primera part en què va ser el Gandesa qui va tenir més control del joc, sobre tot a la primera mitja hora. A l’inici de la represa, sortiria millor la Rapitenca però, no obstant, va ser el Gandesa qui va remuntar amb gols de Josep o José Ramon, veient també com se li anul.lava un gol. Però poc després del 2-1, Ferran amb un tret que li va fer un estrany a Rojas, va assolir l’empat. Gran derbi amb gran ambient a l’estadi gandesà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.