Bàlsamica victòria i al mateix temps necessària per sortir dels llocs de descens de Divisió d’Honor Plata de l’Amposta-Lagrama (28-22), en el partit que va quedar ajornat de la sisena jornada del campionat per la dificultat de les d’Eivissa per desplaçar-se fins la capital del Montsià, donades les circumstàncies que es vivien a Barcelona per les protestes per la sentència del Procès. La suspensió va causar el malestar i indignació al conjunt ampostí, en considerar-la excessiva donat que tots els partits de la jornada es van poder disputar sense cap tipus de problema.

El partit finalment es va poder disputar divendres al vespre a partir de les 20 hores. Era un enfrontament clau per a les jugadores de Sasa Jovic, després de caure fins als llocs de descens en la passada jornada. Conscients del que es jugaven van plantejar un partit intens des del principi tots dos conjunts, un fet que propiciava mínimes rendes al marcador fins al minut 20 de partit quan les ampostines li van poder donar la volta al partit i situar-se per davant amb el 10-9. Els deu minuts restants fins al descans l’encert ofensiu de les de la capital del Montsià es va fer palès per adquirir una renda de cinc gols al marcador i marxar a vestidors amb cinc gols d’avantatge, amb el 16 a 11 final.

A la represa el plantejament ampostí de sortir a la contra amb un atac estàtic va ser la clau per anar unflant el marcador fins als set gols de marge a mitjans del segon període (24-17). A partir d’aquí es van dedicar a mantenir l’avantatge, destacant l’aportació ofensiva de Gemma Gàlvez autora d’onze gols i destacant el treball de les porteres, Marta Gàlvez i Noèlia Lázaro, que es mostraven infranquejables sota pals. Una situació que els va servir per sumar un nou triomf que els permetia retrobar-se amb la victòria després de cinc jornades sense fer-ho, amb un empat i quatre derrotes consecutives.

Aquest diumenge tancaràn la desena jornada de lliga a partir de les 12 del migdia, jugant un nou encontre davant l’actual tercer classificat a la lliga l’Handbol Sant Vicenç, que va perdre ahir la condició de ser segon a mans del Castelló que va derrotar al Sant Joan Despí per 25 a 22 i ha superat a les del Baix Llobregat a la classificació. Les ampostines tenen una gran oportunitat per obrir forat amb la zona de compromís del grup, donada la circumstància que els tres equips que el persegueixen a la taula van perdre ahir dissabte: el Puchi a la pista del Mislata (30-18); l’Agustinos Alacant al camp de l’Elda (22-21) i la Roca a casa davant el Sant Quirze (21-23).