Una vintena de persones han participat en els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i begudes a les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre, una formació que ha anat a càrrec de la consultoria e-Forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La consellera comarcal responsable d’EbreTerra, Laura Fabra, i la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, han lliurat aquest dijous els diplomes als participants. Aquesta formació ha anat adreçada a treballadors i autònoms i ha estat subvencionada pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia. En aquest sentit, aquest mes de novembre hi ha programats diversos tallers de cuina, un dels quals anirà a càrrec de la delegació Baix Ebre-Montsià de l’Associació de Celíacs de Catalunya, que farà un taller d’aperitius dolços i salats el pròxim 16 de novembre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.