Antonio Dominguez jugava amb el Tortosa. Finalment no va renovar i va fitxar amb la Canonja. El jugador sempre va dir que estava bé a Tortosa i que volia seguir, però no estava d’acord amb els plantejaments que li va proposar la directiva molt per baix de la lliga anterior. Malgrat que Dominguez va posar facilitats, el Tortosa no va canviar els plantejaments. Les decles que van fer-se al programa Mintu 91,setmanes enrera, en les que es va dir que “Dominguez ja estava vell”, segurament no van agradar al jugador que diumenge passat, a l’estadi de Tortosa, va reaccionar quan va establir l’empat. Aquí podeu veure el gol i les celebracions de Dominguez que al reportatge del programa Minut 91 d’aquest diumenge no es van viure integres i per això el programa va rebre crítiques d’aficionats que les volien veure. A Dominguez, no li va agradar que després de les seues celebracions, se li va dir ‘pesetero’ des de la graderia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.