Una setmana més, Minut 91, el programa de referència del futbol ebrenc, ens ha portat tota l’actualitat esportiva del futbol ebrenc. Presentat i dirigit per Michel Viñas, com sempre, Minut 91 ha analitzat tota la jornada futbolística, la polèmica i els gols, amb els seus protagonistes.

 

La Rapitenca a 3ª RFEF

Després d’una temporada d’excel·lent la UE Rapitenca aconsegueix ascendir a 3ª RFEF. A Canal Terres de l’Ebre, li hem fet un homenatge amb diferents vídeos per homenatjar-los. A més, durant el programa, Viñas, va parlar amb Fernando Garcia, el president del club esportiu; Toni Teixidó, mister de l’equip i Joanma Rodeíguez, el director esportiu. A més, entre Teixidó i Michel hi ha un dinar en joc, no t’ho perdis per saber de què va l’aposta.

 

El CF Jesús Catalònia a Segona

Un dels altres equips que ha destacat aquest temporada ha estat el Jesús Catalònia, ja que aquest cap de setmana va jugar el partit de la victòria per l’ascens a Segona. A més, del reconeixement que Viñas li ha fet a David Cosido, jugador que després d’aquest triomf penja les botes.

 

EL CF Ulldecona a Preferent

Analitzarem el partit i els gols dels juvenils entre l’Ulldecona i l’Ebre Escola (3-1). Un equip que fa història, pujant a Preferent.

 

Els partits de Segona Catalana

Analitzarem el partit i els gols del Tortosa, contra l’Ampolla (1-0).

Els partits de Tercera Catalana

També hem vist el report de la victòria del Jesús i Maria, contra la Rapitenca B (2-1).

Victòria del aleví de la UE Tortosa Ebre 

Torna a veure el programa íntegre 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.