L’FCF TV retransmetrà en streaming aquest cap de setmana el partit entre el Cambrils Unió CF i el CD Tortosa, corresponent a la jornada 7 del Grup d’Ascens 8 de la Segona Catalana. El duel se celebrarà el dissabte 14 de maig a les 17.00 hores al Municipal de Cambrils.

Partit important entre dos equips que aspiren a finalitzar la segona fase en les dues primeres posicions que donen accés a jugar a la Primera Catalana la propera temporada. D’una banda, el Cambrils Unió CF, segon classificat amb 11 punts, intentarà obtenir un triomf d’or per retallar diferències amb el CF Reddis, líder destacat del grup amb 16 punts. De l’altra, el CD Tortosa, que ocupa la tercera posició amb 9 punts, buscarà una victòria clau per superar el Cambrils Unió CF a la taula i col·locar-se segon.

Com a prèvia de l’enfrontament, gràcies a l’eina exclusiva L’AVANTMATX, disponible al Portal del Federat, podreu repassar la classificació, els màxims golejadors dels equips, quan encaixen els gols, el percentatge de punts com a local i visitant, i un cara a cara entre els dos conjunts, entre d’altres estadístiques.

L’equip de retransmissió

La retransmissió del xoc estarà dirigida pel periodista esportiu Nino Vàzquez, amb l’anàlisi tècnic a càrrec del seleccionador català sub 16 masculí, Rafa Beltran. Recordem que els partits que emeti l’FCF es poden comentar a través de l’etiqueta #FCFTV.

Tots els continguts de l’FCF TV es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i a l’App de descàrrega gratuïta ‘FCF TV’ en tots els televisors intel·ligents, tauletes i mòbils, tant Android com iOS.