La contundent resposta que ha fet una veïna de Santa Bàrbara al Canal Terres de l’Ebre per justificar la seva protesta contra la sentència del Procés s’ha fet viral per les xarxes socials. En una connexió en directe aquest dimarts al vespre des del Pont de l’Estat de Tortosa, minuts abans d’iniciar la seguda convocada per l’ANC i Omnium Cultural, la planera va demostrar no tenir pèls a la llengua a l’hora d’explicar al programa Connecticat de la Xarxa la raó de la seva protesta. Vegeu a continuació el vídeo.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.