Una seixantena de pilots i copilots, el millors del món en en dirigir grans velers per GPS es van aplegar a Roquetes per participar a la cinquena edició del Mundial d’aeromodelisme. Una cita pionera al territori i a l’Estat, ja que la pista va ser la primera en dur a terme un campionat internacional.

La cita mundialista va ser a Roquetes, en una jornada organitzada pel Club d’Aeromodelisme Ràdio Control de l’Ebre. En aquest enllaç podeu consultar tota la informació sobre aquest club  https://www.clubrcdelebre.es/

Redacció: S. Hernández

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.