No ha pogut ser i l’Amposta “Lagrama” en el primer partit i desplaçament de la temporada, no hi ha pogut sumar els primers punts de la temporada a la pista del Mislata. L’equip valencià, molt físic hi ha estat més efectiu de la cara a la porteria ampostina, on les pèrdues de pilota ens ha condemnat a continus contracops de l’equip local.

Els primers minuts hi han estat alterns, parcials de 0-3 i 5-3 feien prevenir un partit disputat. Però no ha estat així, a partir de l’empat a sis gols al marcador, el Mislata quan es disputava el minut 18 de la primera meitat, a trencat el partit en aconseguir un parcial de 8-4 per arribar al descans amb el resultat de 14-10.

A la represa la tònica del partit ha estat la mateixa, tirs errats, pèrdues de pilota i constants contracops del Mislata, pràcticament sentenciaven el matx quan amb només 10 minuts amb un parcial de 6-2 posarien al marcador de La canaleta un 20-12, que obligava a Aleksandar Sasa a demanar temps mort.
Finalment s’ha pogut maquillar el partit amb el parcial de 0-4 per arribar al marcador final de 27-20.
El Mislata és un potent equip, juntament amb l’adaptació encara de la renovada plantilla de l’Amposta “Lagrama” considerem que el resultat ha estat just, on el nostre sénior te per avant molta progressió que de ven segur arribarà a les properes jornades.

La setmana vinent rebrem al pavelló Municipal d’Amposta al BM. Castellón, per disputar la jornada 2 de Divisió d’Honor Plata femenina Estatal.

CH Amposta-Lagrama: Marta Gàlvez, Paula Ripoll, Georgina Vila (1), Andrea Haro, Joana Rieres (5), Gemma Gàlvez (5), Cristina Tortajada, Noelia Lázaro, Jèssica Bertomeu (4), Judit Tortajada (2), Marina Gasca, Laura Subirats, Laia Hernández (3), Noa Royo, Alexandra Sáez.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.