El proper 7 de setembre s’iniciarà la temporada de futbol 2019/2020 a segona catalana. Enguany hi haurà 11 equips ebrencs dels 18 que hi a al grup sisè. Una temporada per tant amb molts d’al·licients i partits d’alta intensitat. Un d’ells és el Club Deportiu Tortosa, que després de tancar la passada temporada en tercera posició, enguany aposta per assolir l’ascens a primera catalana.

El primer partit de la temporada serà tot un duel ebrenc, ja que els roig-i-blancs rebran a la Rapitenca el 8 de setembre en un partit que es disputarà a partir de les vuit. En el següent enllaç podeu consultar els calendaris de la primera jornada:

http://fcf.cat/resultats/1920/futbol-11/segona-catalana/grup-6

S.G

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.