En la zona portuària de l’Avinguda Marqués de Benicarló, segons han informat testimonis presencials que han donat l’avís a la Policia Local, des de les 14 hores es trobaven dos gossos raça mestissa a l’interior d’un vehicle.

Donat l’estat en què s’observaven a aquests gossos s’ha donat avís a la policia Local, els quals han acudit immediatament i han intentat localitzar al propietari del vehicle però no ha sigut possible i ha sigut llavors quan els agents han decidit trencar el vidre d’una finestra de la porta lateral per a traure els gossos que es trobaven deshidratats i agonitzant per la calor atès que només s’havien deixat un centímetre les finestretes baixades de les portes laterals.

Cal destacar el gran treball realitzat pels agents de Policia Local aquesta tarda de diumenge. En aquests moments els gossos es troben en la gossera municipal Ca Pou de l’Olla.

Font: Diari del Maestrat

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.