Amb motiu dels serveis que es vénen efectuant per efectius del Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló en prevenció de la pesca il·legal en les aigües marítimes de la província, el passat dia 22 de juliol agents de la citada Unitat, van interceptar una embarcació de pesca d’arts menors pescant amb un art antirreglamentario dins de la reserva marina de Sierra de Irta.

El propietari de l’embarcació en observar la presència dels agents va intentar abandonar la zona de la reserva, sent detinguda amb l’art penjant i el peix encara viu dipositat en diversos contenidors i en el propi aparell.

La Guàrdia Civil va decomissar aquest art, així com més de 1000 kg de peix, en la seva gran majoria daurades, el qual va ser venut en la subhasta de la llotja de Vinaròs, quedant l’import recaptat en dipòsit a la disposició dels òrgans competents per a iniciar el procediment sancionador, sent aquests la Conselleria d’Agricultura Medi ambient Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana i Capitania Marítima.

Els Guàrdies Civils juntament amb els inspectors dels òrgans citats van aprehendre i van precintar l’embarcació utilitzada per a la comissió del fet infringit en el port pesquer de Vinaròs, ja que la mateixa presentava obres i modificacions en equips no autoritzades prèviament per l’administració competent.

L’actuació ha estat realitzada per efectius del Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.