Sobre les 01:00 hores del dia d’ahir 15 de juliol, agents del Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria de districte de Móra d’Ebre es trobaven realitzant un control de pas a la carretera C-12 , PK 65,5 dintre del terme municipal de Móra la Nova, quan van observar un vehicle que es dirigia cap a ells reduint la marxa i amb els llums apagats.

Els policies van fer senyals clares per tal que el vehicle s’aturés però aquest va continuar la marxa de manera anormal mentre realitzava acceleracions i frenades de manera brusca. Finalment els agents van poder aturar el turisme i van veure que a l’interior viatjaven tres noies joves.

Un cop van fer les corresponents identificacions va resultar que la conductora era menor d’edat (17 anys) i les seves dues acompanyants també eren menors (16 i 14 anys), totes tres veïnes de Móra la Nova.

Degut a aquest fets es van instruir les corresponents diligències policials per conduir un vehicle una persona menor sense carnet, les quals han estat remeses a la Fiscalia de Menors.

Els agents van lliurar les tres menors als seus pares o tutors legals. El vehicle va ser lliurat al seu titular, tractant-se aquest del pare de la menor que conduïa.