La gimnasta professional Natalia Garcia Timofeeva oferirà demà una masterclass a Sant Jaume d’Enveja en el marc del I Campus de Tecnificació que ha organitzat el Club de Gimnàstica Rítmica de Sant Jaume, que compta amb una nodrida representació de gimnastes de Deltebre.

El campus s’ha vingut realitzant durant dos setmanes a Deltebre, al gimnàs de l’Institut, però per motius d’espai la classe magistral de Natalia Garcia es farà al pavelló de Sant Jaume d’Enveja. Natalia Garcia Timofeeva, forma part de l’equip olímpic espanyol de Gimnàstica Rítmica i actualment es prepara per als Jocs Olímpics de Tokio 2020. Natalia Garcia ha estat 5 cop campiona d’Espanya de gimnàstica rítmica i va estar als Jocs de Rio 2016. El Club oferirà una jornda de portes obertes a familiars i membres del Club per poder presenciar al classe magistral.

ACTUALITZACIÓ: Així van viure el Club de Gimnàstica Rítmica de Sant Jaume la masterclass de Natalia García.