La banda de l’Agrupació Musical Rapitenca es va proclamar ahir guanyadora del XVI Festival Internacional de Bandes Música de Lleida.

Els Camps Elisis lleidatans van ser ahir al migdia l’escenari on va tenir lloc la cloenda d’un certamen en què hi van prendre part vuit bandes convidades de països com Rússia, Itàlia i Colòmbia, a més de dues bandes valencianes, una canària, una de Granada i la banda de la nostra ciutat.

En aquest acte, l’Agrupació Musical Rapitenca va rebre el premi del concurs internacional -tres mil euros- després que cada banda desfilés per l’escenari i oferís una petita actuació. Com a colofó, el mestre rapitenc, Antoni Alburquerque, fou l’encarregat de dirigir totes les bandes conjuntament, que interpretaren el pasdoble ‘Avant! Sempre avant!

La banda de l’Agrupació Musical Rapitenca tanca així una cap de setmana intens a la capital del Segrià, amb la satisfacció que tota la feina feta durant setmanes i setmanes d’assajos ha obtingut aquesta recompensa.