Un exhibicionista va ser identificat per la Policia Local de Benicarló en la nit del dimarts al dimecres, després que diverses dones posessin en coneixement dels agents que l’home portava diversos dies assetjant-les.

Pel que sembla, i segons van denunciar les afectades, l’home, una vegada triava a la seva possible víctima, es dedicava a seguir-la i a fer-li propostes indecoroses alhora que es realitzava tocaments i els mostrava les seves parts íntimes. Aquesta manera d’actuar el va repetir amb altres afectades en diferents dies. Una patrulla de la Policia Local va abordar a l’individu en el Passeig Febrer Soriano, al voltant de la mitjanit del dimarts, i va procedir a la identificació del sospitós, després de comprovar que la seva aparença física coincidia amb la descripció facilitada per les dones que van ser víctimes de la seva conducta obscena. El detingut va ser posat a disposició judicial.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.