Aquesta tarda a Benicarló passat un quart de set de la tarda, a la Plaça Constitució, un home de 83 anys pel que sembla ha sofert una parada cardiorespiratòria.

Al lloc dels fets s’han desplaçat ràpidament dues patrulles de Policia Local i en veure a l’home han actuat magistralment amb la tècnica del RCP, ja que els agents han comprovat que es tractava d’una parada cardiorespiratòria. També ha acudit al lloc una unitat de SVB, metges del Centre de Salut i la SAMU.

Han intentat reanimar al senyor i posteriorment ha estat traslladat amb la SAMU fins a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, on segueix hospitalitzat.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.