Esquerra Republicana i Entesa per la Cala revaliden el pacte d’esquerres pel pròxim mandat. Tot i la majoria absoluta aconseguida per la candidatura encapçalada per l’alcaldable Jordi Gaseni, l’acord permet que Antonio Espuny, soci dels republicans durant els darrers quatre anys, també formi part del nou govern municipal.

Les dues formacions han posat de manifest que, gràcies al pacte que van signar el 2015, s’ha progressat molt per recuperar econòmicament, urbanísticament i judicialment la població. I que tot plegat s’ha fet amb un govern cohesionat. El candidat d’ERC i alcalde en funcions, Jordi Gaseni, afirma que el projecte d’esquerres surt reforçat després dels resultats electorals.

Gaseni i Espuny han signat, aquesta setmana, el document que formalitza el pacte de govern. Un acord amb el qual ambdós partits volen seguir treballant per construir un futur de progrés per l’Ametlla de Mar. El regidor electe d’Entesa per la Cala, Antonio Espuny, agraeix l’oferta dels republicans i assegura que seran quatre anys de reptes importants.

La configuració del nou govern municipal, format per vuit regidors, es donarà a conèixer després del ple d’investidura, que tindrà lloc aquest dissabte a les 12 h. El nou govern ja ha anunciat que tindrà la mà estesa als grups de l’oposició per treballar pel bé del poble. De fet, l’alcaldable d’ERC ha realitzat l’habitual ronda de consultes amb la resta de partits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.