L’Ametlla de Mar i Ulldecona tindran toc de queda a partir de divendres. El Govern de la Generalitat ha acceptat prorrogar el confinament nocturn per frenar els contagis a aquells municipis de més de 5.000 habitants que tinguin més de 400 casos acumulats per 100.000 habitants en 7 dies. En canvi, Deltebre deixarà de tenir toc de queda, ja que ha millorat les seues dades, ara la incidència acumulada es troba en 250.

Tot i això, primer caldrà que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya haurà d’avalar la mesura. El toc de queda va de 1 a 6 de la matinada. En el cas d’Ulldecona en només 7 dies s’han diagnosticat 42 casos de covid-19 i la incidència és de 667. L’Ametlla de Mar n’ha registrat 47 i la taxa de confirmats es de 700.

El govern de la Generalitat també demanarà al TSJ allargar les restriccions vigents, entre elles les reunions de més de 10 persones com a màxim i el tancament de tots els establiments a les 00.30 de la matinada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.