Benjamí Prades (Ukio Team), va pujar al podi final de la octava edició del Tour del Japó, en el que es va imposar l’australià Chris Harper (Team Bridge Line), que va dominar des de el seu èxit en el cim del Mont Fuji.

El ciclista australià no va tindre gaires problemes per mantindre la primera posició, en l’última de les vuit etapes de què va constar la prova, amb sortida i arribada a la capital japonesa de Tokio. Al final va assegurar-se la primera posició, invertint un temps total de 19:49:57, ocupant la segona plaça Bejamí Prades a 40 segons del campió. Van completar el podi els representants del Team Matrix, José Vicente Toribio, a 51 segons i en quarta posició FranciscoMancebo a 1:02, amb quarta posició per a l’australià Drew Morey a 1:29.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.