El candidat a les últimes municipals de Junts per Catalunya – La Ràpita, Josep Maria Miralles, ha pres la difícil decisió de renunciar a la seva acta de regidor abans de la constitució del nou plenari a l’Ajuntament de la Ràpita. Aquesta decisió, en paraules del propi Miralles, ha estat fruit d’una profunda reflexió en base a no haver assolit les expectatives electorals que eren les desitjades.

Abans de les eleccions propi Miralles va prometre a l’executiva local del partit que si no assolia un sostre electoral de 5 a 6 regidors renunciaria dies després. Tal com remarca l’excandidat, ell és una persona de paraula compromesa en la transparència i en l’ètica dins de la política i per això ha decidit fer efectiu el que havia promès abans de les eleccions, i per tant renuncia a formar part del nou consistori rapitenc. Segons Miralles “això no va de diners, sinó de compromís, dignitat i ètica”. Miralles no abandonarà del tot la vida política sinó que seguirà col·laborant en l’assemblea local com a militant de base en allò que calgui.

Des de l’executiva local del PDeCat la Ràpita volen transmetre la grandesa humana de Josep Maria Miralles al prendre aquesta difícil decisió que l’honra com a persona compromesa amb el seu equip i amb el seu poble.

La conseqüència d’aquest esdeveniment significa que corren els membres que formen part de la llista, i entra en substitució de Josep Maria Miralles, la número quatre que és Helena Queral Castellà, que és llicenciada en dret i empresària hostalera local. Helena Queral per designació de consens entre els membres de l’executiva local i del president Joan Carles Solanes, serà la nova portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya la Ràpita a l’Ajuntament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.