El PDeCAT ha volgut fer palesa la situació del sector de l’esport del país a peu de carrer. Els candidats de les llistes del PDeCAT han visitat diversos espais esportius de Catalunya. A la demarcació de Tarragona, Marc Arza, des de Tarragona, i Carles Luz, des de Tortosa, han posat de manifest la greu situació per la que està passant el sector esportiu de Catalunya i la manca d’empatia del govern d’ERC i JUNTS.

Durant la visita, Arza ha estat acompanyat pels candidats Oriol Vázquez, Montserrat Caelles, Agnès Ferré i Marc Montagut. El cap de llista del PDeCAT ha volgut posar de manifest que “les federacions i clubs s’han adaptat a les normatives per poder practicar l’esport, recentment les dades del govern en cap cas indicaven que la pràctica esportiva fos un focus de propagació”. En aquesta línia, Arza ha apostat per “un gran pacte per rescatar tots els clubs i associacions que ho estan passant malament”, tot afegint que “la pràctica esportiva, si segueix totes les mesures i protocols, és segura”.

A les Terres de l’Ebre, Carles Luz, ha comparegut acompanyat de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé (que tanca simbòlicament la llista del PDeCAT a l’Ebre), la candidata i alcaldessa dels Reguers, Anna Rehues i la presidenta del PDeCAT a l’Ebre, Cinta Espuny. Luz ha defensat “el país necessita un govern que escolti i atengui tots els sectors, no es pot deixar de banda el sector esportiu, genera el 2,1% del PIB català i compta amb 3 milions de persones associades o abonades a Catalunya”. “Cal tenir en compte la realitat del nostre país, no a tot arreu hi ha la mateixa densitat, el govern ha de ser molt més precís amb les restriccions”, ha conclòs Carles Luz.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.