Joan Piñol continuarà d’alcalde a Móra d’Ebre, ja que ha revalidat la majoria absoluta de 7 regidors que tenia al consistori. Junts per Móra d’Ebre ha obtingut 1.223 vots (44,38%), ERC amb 440 vots ha obtingut 2 regidors, el PSC amb 316 vots també n’ha obtingut 2 i amb un regidor entren al consistori Fem Poble (287 vots) i l’històric Santiago Campos amb la candidatura Tots i Totes per Móra (222 vots).

A Móra la Nova, ERC ha guanyat la majoria absoluta obtenint un resultat històric de 6 regidors i 846 vots ( 53,44%). Com a segona força política s’ha situat el PSC amb tres regidors (un mes que ara fa quatre anys) i 372 vots i finalment Junts per Móra s’ha quedat amb dos regidors (dos menys que al 2015) i 332 vots.

A Flix ERC ha revalidat la majoria absoluta amb 7 regidors i Francesc Barbero serà l’alcalde. Junts per Flix amb dos regidors i 373 vots es queda com a segona força política, Units per Flix (PSC) ha obtingut un regidor per a l’històric Xavier Sabaté amb 239 vots i, finalment, la Crida Flixanca a obtingut també un regidor al plenari de Flix amb 208 vots.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.