L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, renunciarà a l’alcaldia aquest divendres en un ple extraordinari. Piñol ha explicat a Canal Terres de l’Ebre que ho fa per motius de salut i per impulsar el seu successor de cara a les pròximes eleccions municipals. A més, l’alcalde morenc ha recordat que ja va anunciar que no esgotaria mandat.

El seu successor serà l’actual regidor de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica i Projectes estratègics, Rubén Biarnés. A partir de divendres, Biarnés serà alcalde en funcions de la capital de la Ribera d’Ebre. I seguint els procediments corresponents, a finals d’aquest mes es farà un altre ple per proclamar-lo com a alcalde.

Joan Piñol és alcalde morenc des del 2011 sota les sigles de Convergència i Unió primer, i a les últimes eleccions ho va fer com a Junts per Móra d’Ebre. A més, va ser cap de l’oposició al mandat 2007-2011.

Autor:

Periodista