L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha renunciat aquest migdia al seu càrrec, després d’11 anys al capdavant de l’Ajuntament de la capital de la Ribera d’Ebre. Piñol, visiblement emocionat, ha explicat que ho ha deixat per motius de salut i per impulsar el seu successor de cara a les pròximes eleccions municipals: “No té sentit esgotar la legislatura, quan a l’equip actual de govern hi ha gent més que capacitada i disposada a agafar el relleu”.  Piñol també ha afegit que ja va manifestar que  “no tenia cap voluntat” de presentar-se a la reelecció en les properes eleccions municipals. De fet, a principis d’aquest mandat ja havia apuntat la possibilitat de renunciar abans d’acabar els quatre anys, tal i com ho ha acabat fent.

El seu successor és el fins ara 1r Tinent d’alcalde i regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Rubén Biarnés. Piñol ha agraït la feina feta al seu equip al llarg de tots aquests anys i ha assegurat que té plena confiança amb Biarnés. “Marxo tranquil perquè Móra d’Ebre està en molt bones mans. Tinc plena confiança amb Rubén Biarnés que en els prop de tres anys que fa que està a govern, ha consolidat més experiència i seny del que alguns es pensen i si afegim la seva capacitat i preparació representa un canvi important que es completarà amb altres noves incorporacions a la candidatura que Rubén encapçalarà a les properes eleccions”. “Hi ha equip, som un equip i jo continuaré fent-los costat ara i sempre, la gestió prudent, assenyada i equilibrada resta garantida,” ha sentenciat Piñol.

Autor:

Periodista