L’Olímpic havia de guanyar i esperar que el Catalònia no ho fes, per poder aspirar a la tercera plaça. Una plaça que en principi havia de ser de promoció però que aquest dilluns ha quedat sense efecte pel comunicat de la Federació que diu que el campió si no pot pujar, no ocupa plaça d’ascens. I, per tant, el Perelló, segon classificat, és qui juga la promoció. I el tercer no té opció.
L’Olímpic, a més, sabia que el Catalònia estava guanyant i, per tant, tot i intentar-ho, no va poder amb el Batea, més efectiu en les ocasions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.