Segueix el minut a minut del debat electoral a l’alcaldia d’Amposta amb els caps de llista del partits polítiques que aspiren a governar la ciutat: Adam Tomàs, candidat d’ERC Amposta, Manel Masià, candidat de Junts per Amposta, i Francesc Miró, candidat del PSC Amposta.

El debat està organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació Terres de l’Ebre i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta i la col·laboració dels mitjans de comunicació més importants de la ciutat: Canal Terres de l’Ebre, Ràdio Amposta, Cadena SER Ebre, Imagina Ràdio, Ebredigital.cat i Setmanari l’Ebre.

Podeu participar a través de les xarxes socials amb el hashtag #Amposta26M.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.