El respecte al medi ambient és el principal valor desitjat pel futur en l’opinió dels tortosins i tortosines. Aquesta és una de les principals conclusions després del procés de participació sobre civisme i convivència realitzat fa un any i mig per conèixer els valors de la societat catalana i que divendres passat va exposar el responsable del programa Civisme i Valors de la direcció general d’Acció Cívica i Comunitària, Jaume Forés, en el marc de la taula de civisme i ciutadania organitzada per ERC-Tortosa Sí.

Tortosa i Amposta són les dues úniques ciutats on va aparèixer el respecte al medi ambient com un valor desitjat pel futur”, va explicar Forés. El procés de participació es va dur a terme en una cinquantena de municipis del país.

Pel que fa als valors nuclears de la societat tortosina són el respecte, la dignitat, el benestar i la família. “El fet que el respecte al medi ambient sigui un dels principals valors lliga amb la nostra proposta de potenciar des de l’administració la Reserva de la Biosfera”, va assenyalar el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

Potenciar la marca Reserva de la Biosfera i els productes agroalimentaris de proximitat és una de les principals propostes programàtiques d’ERC-Tortosa Sí per tal de dinamitzar l’activitat econòmica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.