L’Ascó va perdre en el darrer partit fora de casa de la temporada i de l’etapa a Tercera divisió (2-1). A més de la retirada, l’equip ha baixat i, per tant, renuncia a la Primera catalana. En principi els plans eren de competir, la lliga vinent, a la Tercera catalana, però ara hi ha interés en fer-ho a Segona. I aquí està la problemàtica. L’Ascó creu que pot fer-ho al grup 6 de la Segona catalana, el de Tarragona. Però s’ha informat que si vol jugar a Segona, haurà de ser en una altra demarcació, la que es benficiï de la seua retirada, amb un ascens compensat. Un fet que no agrada a Ascó que voldria fer-ho al de Tarragona. Ara cal esperar perquè tot es confirmi i també per saber el fet que si l’Ascó ha de jugar al grup 6 de la Segona catalana, si això comportaria una compensació més amb la qual cosa en podrien baixar set de Segona. Una situació que faria que encara equips ebrencs no estessin salvats, mentre ara ja ho estan. Caldrà esperar per conèixer com queda la situació.