Després de quatre jornades, el Roquetenc va guanyar, contra la Rapitenca que volia apurar les opcions d’ascens (3-0). Els locals, ferms en defensa i molt efectius a al contra, amb qualitat, van decidir, Ivan Arasa va estar genia amb l’1-0 i amb l’assistència del segon gol, obra de Joel amb una gran jugada. A la represa, mateixa actitud i encert local amb el gol d’Ivan Arasa, amb una gran jugada.
El Roquetenc reacciona i la Rapitenca s’allunya de les primeres places. tampoc pot pujar amb el descens del primer equip.
Del Roquetenc dir que han hagut reunions per crear una estructura de futbol base amb Nando Crespo, Sergi Cid i Ramon Gas.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre