Partit molt igualat en el que els locals van sortir amb convicció i van tenir fins a 3 ocasions clares. Amb els minuts, el duel va igualar-se i l’Ebre Escola, tot i no cfer perill, va ser pràctic i va estar ben posat. a la represa, d’entrada, noves ocasions arneroles, sobre tot una de Quim clara pera obrir el marcador. Es veia venir que qui marqués s’emportava el partit. El duel va tornar a travar-se i al final l’Ebre Escola va traure petroli a una de les seues poques arribades. L’arnes no va merèixer la derrota però l’Ebre va ser efcicient i va sumar una victòria que l’acosta a l’ascens.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.