L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, i el portaveu de l’Associació Ciclista d’Alcanar, José Antonio Sancho, han signat un conveni de col·laboració per tal d’organitzar conjuntament la cursa ciclista 22a Pujada al Mirador, que tindrà lloc el pròxim 1 de maig i serà puntuable pel trofeu de Catalunya Joan Casadevall.

Els ciclistes participants faran un recorregut de 105 quilòmetres que s’iniciarà a les 15.30 a la plaça del Mirador i després de divuit voltes pel circuit acabaran al Mirador. S’espera la participació d’equips de tot l’Estat, per la qual cosa aquest esdeveniment implicarà la promoció del municipi en l’àmbit estatal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.