Artur Mas va participar dimarts de l’acte central de campanya de Junts per Catalunya a Tortosa i ha pogut atendre uns minuts a l’Ebre Notícies. L’expresident de la Generalitat diu que s’ha d’anar a Madrid perquè “no es governi contra Catalunya” i a dir que existeix el dret a l’autodeterminació. “Ens interessa que mentre estiguem a Espanya es governi no contra Catalunya. Si a més a més es deixa clar que tenim dret a l’autodeterminació i no que no ‘baixarem del burro’ crec que l’obligació la tenim”.

L’expresident Artur Mas creu que l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, exagera quan diu que el PDeCAT ja no serveix com a eina política. Suárez ho va dir l’Ebre Notícies després d’estripar el carnet del partit arran de la polèmica de l’abocador que es construeix al seu poble. Mas diu que comprèn la seva postura però que ha d’admetre les opinions en contra. “Puc entendre la decpeció de l’alcalde de Riba-roja i fins i tot la puc compartir, però dir que no serveix quan algo no fa el que vols que s’ha de fer és un pèl exagerat”.

El president Mas, qui va ser president fundador del PDeCAT, diu que ell es sent representant per tots els candidats de Junts per Catalunya ja que el sector que ell representa també està representat en noms, com el de Ferran Bel.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.