L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, carrega contra el PDeCAT després d’haver-se donat de baixa fa una setmana per defensar l’abocador que es construeix al seu poble. Suárez creu que no és l’eina política que necessita el país i els retreu la falta de direcció i lideratge polític. L’ara candidat de la FIC a les eleccions municipals, també creu que tot plegat ha estat una maniobra d’ERC per desgastar-lo a ell i al PDeCAT. Les obres del dipòsit de residus de les Valls estan anant a marxes forces perquè el pròxim 17 de juliol expira la llicència ambiental.

L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, afirma que ha posat per davant la seva responsabilitat d’alcalde que el seu partit, el qual ha deixat per defensar fins les ultimes conseqüències l’abocador que ja s’està construint al seu municipi. Per això i per “no cometre prevaricació i perquè m’he cregut el projecte des de l’inici”.

Suárez diu desconèixer perquè el conseller Calvet va voler posar el projecte en pausa. Però creu que tenia per objectiu arribar al 17 de juliol, quan expirava la llicència ambiental. Per Suárez, el conseller li fa “un flac favor al país” perquè considera que no donen seguretat jurídica a les empreses que volen fer inversions a Catalunya.

L’alcalde de Riba-roja, que ara es presenta per la FIC, creu que tot plegat respon a una estratègia d’Esquerra per desgastar al partit. Tot i que ell tampoc creu que el PDeCAT sigui una bona eina política per Riba-roja d’Ebre i per Catalunya. Segons Suárez, hi ha un votant “de centre dreta” que troba a faltar un partit “amb un direcció clara, i aixó ara no ho té el PDeCAT”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.